top of page

Filìa Call Center

700 700 3221

Υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες του κανένα άλλο Δίκτυο δε σου δίνει και που μόνο στο Filìa μπορείς να βρεις! Εργαλεία πωλήσεων αλλά και εύκολων αγορών, που σε βοηθούν να μη χάσεις καμία προσφορά, αλλά και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, εφόσον είσαι εργαζόμενο μέλος!

Διάβασε παρακάτω... είναι όλα για 'σένα!

Ένα Smart τηλεφωνικό κέντρο για Smart ανθρώπους που θέλουν να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα Σε συνδυασμό με την "κλειδωμένη" περιοχή Members Area αποτελεί το τέλειο εργαλείο τόσο για εύκολες αγορές, όσο και για επιτυχημένες πωλήσεις!Πλήκτρο πληροφοριών, πλήκτρο προσφορών, πλήκτρο αίτησης εργασίας και φυσικά πλήκτρο άμεσης εξυπηρέτησης πελατών!

Όλα σε έναν αριθμό με απλή αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα! Καλέστε το 700 700 3221 και... "Filìa Live, παρακαλώ;!"

Δωρεάν Τηλέφωνο

(αποκλειστικά για μέλη)

Δεν πρωτοπορούμε με λόγια! Η εργασία στο Filìa διευκολύνεται και με πράξεις! Όσα μέλη μας εκπληρώνουν τους στόχους τους, κερδίζουν δωρεάν σταθερή τηλεφωνία με νέο σταθερό αριθμό, πάγια πληρωμένα και 300 λεπτά κάθε μήνα προς κινητά (ή 1500 λεπτά προς σταθερά)! Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες, και αφήστε τους άλλους... πίσω σας!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
(αποκλειστικά για μέλη)
Smartphone Links!
(για όλα τα Δίκτυα)

Μόνο για τα μέλη Filia, τηλεφωνικές παραγγελίες άμεσα και χωρίς αναμονή, στο 211 780 5033.

Εύκολα, γρήγορα, χωρίς καμία καθυστέρηση, στείλτε* την παραγγελία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα την παρακολουθεί μέχρι να την παραλάβετε.*το σύστημα παραγγελιών βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τους κανονισμούς της εταιρίας στην Ελλάδα.

Μπες εύκολα από όλα τα Smartphone και tablets στην ειδική σελίδα για κινητές συσκευές www.7007003221.com.

 

Ίδια διεύθυνση, εύκολη για να τη θυμάσαι, ίδια με το τηλεφωνικό μας κέντρο, αλλά διαμορφωμένη κατάλληλα για όποιον έχει ανάγκη να συνδέεται με το Filia εν κινήσει!

 

Η Filia Live App και η διεύθυνση filiamobile.com έχουν καταργηθεί.

Αξίες Filìa

 

To Δίκτυο Filìa δεν είναι απρόσωπο και δεν αποτελείται από ένα άτομο. Αντίθετα είναι ανθρώπινο, μιας και αποτελείται από ένα σύνολο εγγεγραμμένων μελών, δημιουργικών και δραστήριων, τα οποία δίνουν ζωή κάθε μέρα στη δουλεία μας και μας κάνουν πραγματικά περήφανους για την επιμονή και τη ζωντάνια τους. Για το λόγο αυτό το Δίκτυο Filìa υπηρετεί αξίες που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.Διαβάστε τις δεσμεύσεις και τις αξίες του Filìa!

Tο Filìa Shop ευαισθητοποιείται σε θέματα ανθρωπισμού και προστασίας του περιβάλλοντος:

  • Από το Φεβρουάριο 2012 το  Filìa διαθέτει κάθε μήνα συγκεκριμένο ποσοστό των κερδών του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τα μέλη και οι πωλητές του Filìa, πραγματοποιόντας αγορές στο www.filia-shop.com και στο 7007003221, συμβάλλουν στην αύξηση της δωρεάς κάθε μήνα.
  • Από τον Ιανουάριο του 2012, το χαρτί Α4 που χρησιμοποιούμε για την επικοινωνία μας είναι 100% ανακυκλωμένο ή έχει πιστοποίηση FSC, προέρχεται δηλαδή από οικολογικά ελεγχόμενες καλλιέργειες.
  • Το Δεκέμβριο του 2011 προσφέρουμε όλα τα κέρδη μας στο Χαμόγελο του Παιδιού.
  • To Νοέμβριο του 2011, υποστηρίζοντας το καλό βιβλίο, ξεκινάμε το αφιέρωμα στην αγαπημένη μας συγγραφέα Μαρία Τζιρίτα. Τέσσερεις μήνες, τέσσερα βιβλία δώρο στους πελάτες μας, μέχρι το Φεβρουάριο του 2012, οπότε και εκδίδεται το 5ο βιβλίο της συγγραφέως με τίτλο "Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει". Την πρωτοβουλία επιβραβεύουν οι εκδόσεις Ψυχογιός, χορηγώντας τα βιβλία.
  • Από το Σεπτέμβριο του 2011, σε ολόκληρο το Filìa Shop λειτουργεί μονάχα ένα κινητό τηλέφωνο και κανένα σταθερό! Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο το τηλεφωνικό μας κέντρο όσο και οι προσωπικοί μας αριθμοί είναι, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, εικονικοί. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε την ποσότητα των προς ανακύκλωση συσκευών. Τα εργαζόμενα μέλη του επιπέδου 18% που κερδίζουν τη δωρεάν μηνιαία επικοινωνία, ενημερώνονται για τις συνέπειες που έχει στο περιβάλλον η μαζική αγορά ηλεκτρικών συσκευών και εφόσον επιλέξουν τη λύση του εικονικού σταθερού αριθμού, επιβραβεύονται κερδίζοντας επιπλέον χρόνο ομιλίας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

211 780 5033

(αστική χρέωση)

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
bottom of page